HTML

Blog-lét

Blogolással kapcsolatos ez meg az

Rovatok

Linkblog

Friss topikok

  • Bigyó: Köszönöm :)) e örö é bódottá :) (2007.09.06. 23:52) Bloggerek jogai

myLink

myLink , ami magáért beszél.

2008.03.29. 11:44 Rooza

myLink , ami magáért beszél.
Nem tudom megmondani, hogy hol fedeztem fel. Elég fiatal kezdeményezésnek tűnik, de úgy érzem, hogy a bloggerek jól tudnák használni.

Ha te is elhelyezted a blogodon, kérlek hagyj itt egy kézjegyet, aztán jól megnézem a myLink en. Ígérem, ha értékesnek találom, szavazni fogok rá.
A myLink így fogalmazza meg a lényeget:






Miért jó ez neked és hogyan használhatod ki ezt az ingyenes lehetőséget?
Itt két lehetőséget kínálunk:
1. Látogatóid oldalaidat egy kattintással a myLinkbe tehetik!
2. Megmutathatod összegyűjtött linkjeidet látogatóidnak, azaz kitehetsz egy linket, ami a myLinkbe mutat az összegyűjtött könyvjelzőidre!
Íme néhány érv, hogy miért jó ez Neked:

Megnövelheted blogod, honlapod látogatottságát, népszerűségét!
Minnél több linked szerepel a myLinkben, annál népszerűbb az oldalad!
Ahhoz, hogy a keresőkben minnél előkelőbb helyen szerepelj sok az oldaladra mutató egyirányú link kell, ezt a myLinktől ingyen megkapod!
Ezzel is egy új, sokak számára érdekes szolgáltatást nyújthatsz oldaladon!

1. Megvalósítása
Válaszd ki az alábbi logók közül azt amelyik tetszik, és legjobban illik oldalad dizájnjához. Másold ki és illeszd be az alatta található kódot a blogodra, honlapodra, majd a pirossal kiemelt www.domainnev.hu-t cseréld ki a Te oldalad címére. Ide megadhatod bármelyik aloldalad címét is, pl: www.domainnev.hu/egyoldal.html, így akár az összes oldaladra kiteheted a myLink gombjait, és még több hivatkozásra tehetsz szert!


mit tegyek, hogy ne lógjon ki a kép a bejegyzésből?

2 komment

Címkék: blog kreatív blogger tartalom internet lista kísérlet szavazás komment információ kreativ kisérlet címkézés nyomok blog követés blog műfaj kalandozás mylink

A bejegyzés trackback címe:

https://bloglet.blog.hu/api/trackback/id/tr59401780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása